ПОЛАР ЛОГІСТИКС УКРАЇНА, ТОВ

ПОЛАР ЛОГІСТИКС УКРАЇНА, ТОВ

Адреса: м. Київ, бул. Лесі Українки, 34
Телефон: +38(044) 2856847 , +38(098) 1743167

Філософія нашої компанії


Звернення голови правління


Група компаній Polar Logistics надає послуги, наділені підвищеною значимістю та якістю для замовника, адже в основу їх покладені індивідуальні рішення з організації мобільних і надійних ланцюгів поставок по всьому світу.

По суті своїй ми граємо сполучну роль між оперативними підрозділами наших клієнтів у країнах Європи, Азії, Америки, Росії та СНД, сприяючи успішному розвитку їх економічної діяльності.

Використання широкого асортименту послуг також дозволяє нам знаходити високоефективні рішення поставлених завдань. Окрім того, чітко організована локальна мережа підприємств – важливий інструмент у руках колективу досвідчених професіоналів у справі впровадження передового досвіду та надання реальних конкурентних переваг для наших клієнтів.

Як вже було сказано, Polar пропонує широкий спектр логістичних послуг з / у різні світові регіони. При цьому нашим найвищим пріоритетом завжди залишаються вимоги й цілі наших клієнтів. Беручи цю тезу за основу нашої роботи, ми намагаємося максимально використовувати свої великі знання і багатий досвід в унікальних аспектах логістики для створення найбільш вигідних індивідуальних рішень, котрі дозволять раціоналізувати логістичну складову економічної діяльності наших замовників.

Однією зі стратегічних цілей будь-якого підприємства є його економічний розвиток, і компанія Polar бачить своє завдання, як партнера, в досягненні цієї мети. Це партнерство передбачає абсолютно новий підхід до надання послуг, при якому Polar гратиме роль органічної структурної ланки компанії замовника.

Беручи на озброєння індивідуальний підхід, моделювання ситуацій з метою вироблення економічно вигідних рішень, я хотів би представити наш новий сервіс, що включає в себе систему послуг, яка виходить за рамки «класичної» логістики, – Extending Logistics. Це «багатофункціональний центр», котрий дозволяє клієнтам знаходити нестандартні рішення й відкривати для себе нові інноваційні послуги та ідеї.

Ми тут для того, щоб вислухати, обговорити і запропонувати рішення, яке допоможе вашому бізнесу зростати й розвиватися. Успішна робота колективу Polar Group дає впевненість у тому, що це завдання буде виконано.

Еса Катаісто (Esa Kataisto)
Голова правління
Polar Logistics Group